колега извинявай че ти пиша в темата ма да не цапам и аз излишно форума!ами ей сега колега oem проверих за тва денсо ми то този номер IK20 не го видях в каталога мн интерсно иначе другия IU22 тва е на малката свещ до колкото ми казаха и ся ко правим така идея????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свещи денсо
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеколега извинявай че ти пиша в темата ма да не цапам и аз излишно форума!ами ей сега колега oem проверих за тва денсо ми то този номер IK20 не го видях в каталога мн интерсно иначе другия IU22 тва е на малката свещ до колкото ми казаха и ся ко правим така идея????Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениее точно в нея ходих и гледах каталога лично нали за моята не видях този номер той ми каза че едните са обикновени а другите иридиум така ли трябва да е????Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
ми те ми показаха едните които са наличност големите са с един електрод а малките утре трябва да ги получат нали малките са IU22?щото аз до колкото видях и на двете който ги дават за моята пишеше IU22!а оня ми вика изобщо че незнае кои са тез ik20 май нещо май стоката си незнаят или каталога им е от незнам коя си година хalfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!!R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw
Comment
-
Първоначално публикувано от assasin's Покажи съобщениеми те ми показаха едните които са наличност големите са с един електрод а малките утре трябва да ги получат нали малките са IU22?щото аз до колкото видях и на двете който ги дават за моята пишеше IU22!а оня ми вика изобщо че незнае кои са тез ik20 май нещо май стоката си незнаят или каталога им е от незнам коя си година х"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
IK20 IU22
И за пореден път за да приключим темата
http://www.globaldenso.com/cgi-bin/g...ame=&cc=&FF=50Last edited by Stranger65; d.m.y г., 19:07.
Comment
-
Понеже цялата тема по принцип се дублира. Линкът към каталога на денсо го има в техн. раздел. заключвам темата а утре смятам да я изтрия.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
Comment